Valrysare? Marita Ulvskog bör ges chansen att skaffa nytt jobb...

Oavsett valreultatet ikväll... Som tycks bli en rysare på alla tre nivåer. Göteborgs stad kanske är undantaget där vi tycks ha ett starkt stöd bland väljarna. Situationen var densamma i Västra Götalandsregionen för en vecka sedan, men sen bestämde sig Göteborgsposten för att varje dag under en vecka tala om för befolkningen att sjukvården i allmänhet och förlossningsvården i synnerhet är den sämsta i världen och direkt livsfarlig... så jag känner mig inte lugn. Imorgon är jag ganska säker på att det kommer en artikel om att den medicinska säkerheten är god inom förlossningen i Göteborg. Något som GP har kännt till sedan i torsdags, men vägrat att publicera. Det verkar som om GP tycks tycka att det är etiskt att skrämma blivande föräldrar för att göra det möjligt att bryta den oheliga alliansen i Västra Götalandsregionen.

Tillbaks där jag började... oavsett valresultat ikväll så bör Marita Ulvskog ges möjligheten att skaffa nytt jobb. Som chef för 68:an och därmed ansvarig för partiets valrörelse har hon begått ett av de allra grövsta misstagen man kan göra. Hon har lämnant partiets ursprungliga valstrategi. Att under de två sista veckorna lägga så mycket energi på ett patetiskt folkparti har inte skadat någon annan än vårt eget parti. De två veckorna hade behövts för att slå sönder alliansens vackra fasad - med POLITIK.

Blir det en valförlust ikväll vilar ansvaret tungt på Marita Ulvskog.



Kommentarer
Postat av: Cecilia

Efter hårt arbete hade valrörelsen börjat handla om politik. Riktig politik. Sånt som avgör människors vardag. Och vårt parti var på uppgång. Då inträffade Fp-skandalen. Förvisso förlorade fp själva på det, men även vi. För under en hel vecka handlade politik om spel och tjuv- och rackarmetoder. Hade vi fått fortsätta att prata om vår politik istället så tror jag att vår uppgång hade fortsatt. Trist.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback